achtergrondplaatje

Dankzij 'Bourgondische Zaken' blijft u op de hoogte

Wij zijn gevestigd in de regio Bourgogne, dat centraal in Frankrijk ligt en uitermate geliefd is bij Nederlanders en Belgen. De Bourgogne is cultureel en landschappelijk gevariëerd, bestaat uit 4 departmenten (Côte d'Or, Nièvre, Saône et Loire en Yonne) en in het hart daarvan ligt het regionale natuurpark 'Le Morvan'.

 

Om de integratie van Nederlanders en Belgen in dit fantastische gebied te bevorderen, brengt de vereniging 'Bourgondische Zaken' 4 keer per jaar een gelijkluidend tijdschrift uit. U kunt hierin uiteenlopende en relevante informatie vinden over wonen, werken en genieten in de Bourgogne. Marianne Claus is niet alleen bestuurslid van de vereniging, maar schrijft ook regelmatig artikelen over praktische fiscale, juridische en administratieve zaken. Hieronder vindt u een aantal publicaties:

 

Verhuur van uw vakantiewoning en aangifte doen

Biologische moesttuin of agrarisch bedrijf

Chambre d'hôtes: groot in kleinschaligheid

Uw erfgoed en erfgenamen goed beschermd

Kasteelheren van de 21ste eeuw

Enkele reis of een retourtje?

Milieu vriendelijke investeringen en de fiscus

 

U kunt lid worden van deze vereniging voor slechts 30 euro per jaar. U ontvangt dan het tijdschrift gratis thuisbezorgd op uw adres in Frankrijk of Nederland en krijgt volledige toegang tot de website. Voor meer informatie of om u aan te melden als nieuw lid verwijzen wij u naar www.bourgondischezaken.com.