achtergrondplaatje

Dienstverlening bedrijven

Wij adviseren en ondersteunen kleine en middelgrote bedrijven in Frankrijk. Dit kan variëren van een inschrijving als auto entrepreneur tot de oprichting van een SARL. Wij verzorgen aangiften voor bedrijven in het fiscale regime 'micro entreprise', SCI's (Société Civile Immobilière) en stichtingen.

 

Wij werken in principe op uurbasis en voeren werkzaamheden uit in nauw overleg met u. Om u een indruk te geven van onze dienstverlening bieden wij enkele duidelijk omschreven modules aan met een vast tarief:

 

Opstellen frans ondernemersplan

Geschikt voor: Startende ondernemers, die de financiële haalbaarheid in beeld willen brengen van een project (toerisme, horeca, bouw en middenstand) of een financiering willen verkrijgen bij een franse bank.

 

Inhoud: U ontvangt van ons werkmateriaal en duidelijke instructies aan de hand waarvan u zelf inhoud gaat geven aan uw ondernemersplan. Wij helpen u (via e-mail en telefonisch) bij het in kaart brengen van de lokale kansen en bedreigingen en te verwachten kosten op basis van franse wet- en regelgeving. Op basis van het plan volgt een afsluitend adviesgesprek (telefonisch of bij ons op kantoor).

 

Tarief: € 280,00 exclusief BTW en verplaatsing
Uw plan kan door ons volledig worden vertaald in het frans. Wij kunnen u tevens ondersteunen bij het verkrijgen van een financiering. De kosten hiervoor worden apart in rekening gebracht.

 

Bepalen van ondernemingsvorm

Geschikt voor: Iedereen, die zich in Frankrijk wil inschrijven met één of meer professionele activiteiten.

 

Inhoud: Voor iedereen bestaat een passende vorm, die kan mee- groeien met de bedrijfsontwikkeling. Op basis van uw persoonlijke situatie en plannen ontvangt u van ons een toelichting op de bedrijfsvormen en fiscale opties, die passen bij uw activiteit op korte en langere termijn. U ontvangt duidelijke berekeningen van sociale premies en te verwachten belastingen. Wij adviseren u eveneens over wet- en regelgeving (vergunningen of diploma's) die van toepassing is op uw activiteit. Een adviesgesprek is inbegrepen (bij ons op kantoor of telefonisch).

 

Tarief: € 160,00 exclusief BTW en verplaatsing
Wij kunnen de bedrijfsinschrijving voor u verzorgen. De kosten hiervoor zullen apart in rekening worden gebracht.

 

Filiaal of vestiging in Frankrijk

Wij bieden ondersteuning aan Nederlandse bedrijven met een franse vestiging bij de administratieve, boekhoudkundige en personeelsvraagstukken. Neem u gerust contact met ons op voor het aanvragen van een passende offerte.