achtergrondplaatje

Dienstverlening medici

Wij ondersteunen (para)medici door heel Frankrijk bij de vestiging en bij praktische zaken voor het wonen en werken. Voor (para)medici hanteren wij uurtarieven waarop geen BTW van toepassing is. Hieronder geven wij u een indruk van onze dienstverlening:

 

Volledige ondersteuning bij inschrijving Ordre

Inhoud: Wij verzorgen in nauw overleg met u het samenstellen, voorbereiden en aangetekend verzenden van het complete inschrijfdossier. Daarnaast coördineren wij alle verplichte beëdigde vertalingen. Tevens begeleiden wij u bij het opvragen, selecteren en afsluiten van een passende professionele aansprakelijkheidsverzekering. U blijft zelf het aanspreekpunt naar instanties, maar u kunt rekenen op een actieve opvolging van onze kant.

 

Volledige ondersteuning bij verplichte registraties voor de zelfstandig arts

Inhoud: Wij verzorgen in nauw overleg met u de inschrijfdossiers voor de verplichte registraties bij instanties zoals de URSSAF, de CARMF en de CPAM.  U ontvangt van ons nuttige informatie over de wet –en regelgeving op sociaal en fiscaal gebied. Vervolgens verzorgen wij de correspondentie namens u met de diverse instanties bij vragen en onduidelijkheden.

 

De begeleiding vindt plaats op uurbasis in nauw overleg met u.