achtergrondplaatje

Wie zijn wij

 

De oprichtster van Passe Partout is Marianne Claus, een ondernemende bedrijfskundige met een ruime ervaring bij grote organisaties in Nederland en Frankrijk. Zij is oplossingsgericht en effectief in het overbruggen van taal- en cultuurverschillen tussen Nederlanders en Fransen. Haar werkterrein is breed ontwikkeld en raakt aspecten op zowel administratief, juridisch als fiscaal gebied. Sinds 2006 woont zij permanent in de Bourgogne.

 

Eind 2011 heeft Sarah Dominguez ons team versterkt. Sarah is volledig 2-talig, aangezien ze op 16-jarige leeftijd met haar Nederlandse ouders naar Frankrijk is geëmigreerd. Ze heeft gekozen voor een HBO opleiding in het toerisme. Op basis van 10 jaar werkervaring in voornamelijk administratieve functies in diverse sectoren kunnen we met recht stellen, dat zij een kei is in administratieve vraagstukken.

 

Sinds september 2015 hebben wij een leerling in ons midden, Naomi Henrichs. Zij volgt een administratieve opleiding in Chalon-sur-Saône volgens een leerwerktraject. Gedurende 2 jaar doet zij bij ons praktijkervaring op en ondersteunt zij ons bij het opstellen van brieven, het invullen van formulieren en het onderhouden van contacten met instanties. Naomi is 2-talig.